17 április - 2018
Esküvői koszorú – a végtelen szerelem trendi szimbóluma Bejegyző: thefifth_season, 0 Hozzászólás

Szeretnél boldogság kaput vagy esküvői koszorút a nagy napon, de nem tudod, hogy hova is tennéd? Abban sem vagy biztos, hogy mi a különbség a kettő között? Akkor mindenképpen érdemes tovább olvasnod, még az is lehet, hogy kedvet kapsz ehhez a különleges dekor elemhez. Boldogság kapu Nincs ötleted hogyan haladj át rajta úgy, hogy közben rajta legyen a polgári szertartáson készült fotókon is? Előre vagy hátulra szokták tenni? Boldogság kapu

Miért is hódít az esküvőkön a boldogság-kapu?
Hivatalos szabály nincs rá, helyezheted szinte bárhova, ahol szerinted jól nézne ki a ceremónia idején: a széksorok elejére, ahol áthaladsz rajta vagy az anyakönyvvezető mögé, esetleg a széketek mögé és akkor tuti rajta lesz a sok-sok polgári szertartásos fotón. Boldogság kapu A boldogság kapu az alatta áthaladó pár boldogságát biztosítja közös életük során, ezért szeretik olyan sokan, bár tény, hogy az 1 órás ceremónia kedvéért már kevesebben áldoznak pénzt erre a dekorációs elemre. Nézzük, milyen lehetőségek vannak még, amik új köntösbe bújtatják ezt a dekorelemet és még szuper háttérként is szolgáltatot tehet az est folyamán! Nálam az idei év esküvői dekortrendjének egyik nagy kedvence: az esküvői koszorú! Esküvői koszorú Szerelem első látásra: újszerű, letisztult, nagyszerűen variálható stílusú, fotóháttérnek is gyönyörű, kell ennél több? Ezzel el is dől a nagy kérdés, hogy hova tegyük, hiszen ez a háttérben mutat jól, de bevállalósabb menyasszonyok át is ugorhatják bevonulásként. Esküvői koszorú Állhat lábakon, mely megkönnyíti a nap folyamán a mozgatását, így lesz a polgári háttérből seperc alatt fotóháttér, ahol pózolhatnak a vendégek. Vagy a földön: Esküvői koszorú Teríthetünk elé szőnyeget és kész a szentély: Esküvői koszorú Nem is kell feltétlen bezárni a kört: Esküvői koszorú Esküvői koszorú Miért vonzódunk a körökhöz? A kör a tökéletesség szimbóluma és a végtelen szerelmet szimbolizálja az esküvőkön, melynek ókorra visszamenő jelentéshordozója a karikagyűrű. Ha eddig ódzkodtál ettől az ötlettől, most már nem is olyan furcsa ez a koszorú, ugye? Neked túl sok ez a nagy kör? Főasztal háttérként már találkozhattál magazinokban és esküvőkön ilyen megoldással 2017-ben is:
  • Kisebben
Esküvői koszorú főasztal
  • Körkörösen
Esküvői koszorú háttér
  • Felfüggesztve
Esküvői koszorú   Mind csodaszép, de nálam a wow hatást egyértelműen a boldogság kapu méretű koszorú adja! Te melyiket választanád?